50 LIFE CHANGER  QUESTIONS AND ANSWERS (3) BY KHADIJAT ABUBAKAR JALLI

Spread the love

101. How did Tomiwa know that Habib was a politician?
A. She saw his ID card
B. She read about him on Google
C. Labaran called him Honourable
D. Salma told her

102. According to Ummi, Teemah was hardly moving because
A. She was paralysed

B. Ummi instructed her not to move
C. The story engrossed him
D. She was sleeping

103. Kolawole was expelled because implicated him
A. the security man
B. Salma
C. the invigilator
D. the HOD

104. One of these is not why Ummi considered Moral Philosophy as a walkover.
A. The course has been done before
B. Imams taught it in Mosques
C. It was preached in Churches
D. It was part of what parents taught their children

105. What punishment was given to Salma for EMAL?
A. She was expelled

B. She was cautioned
C. She was given a carryover
D. She escaped the punishment

106. The past questions for Moral Philosophy has been repeated for years.
A. 7
B. 5
C. 3
D. 2

107. According to everyone, the new HOD was
A. a benevolent man
B. a wicked woman
C. a benevolent woman
D. a wicked man

108. Why was Salma overdressed on the day of her final paper?
A. She wanted to seduce the invigilators
B. She was going for a date after the exam
C. She wanted to look good in their final year

pictures
D. It was her birthday

109. Who persuade Salma to sign the EMAL form?
A. the security man
B. the invigilator
C. the HOD
D. Kolawole

110. Students were required to be at the hall minutes before the exam.
A. 10
B. 20
C. 30
D. 40

111. What did students call “Cheat Notes”?
A. Notes of Salvation
B. Notes of Confession
C. Notes of Concentration
D. Notes of Deliverance

112. Why didn’t Salma know the answer to any of the questions?
A. Because she did not read at all
B. Because she read only past questions
C. Because she read only the textbook
D. Because she trusted Kolawole for answers

113. The invigilator suspected Salma because
A. she saw Salma collecting the expo
B. Salma was not writing before
C. Kolawole was monitoring her
D. Salma was monitoring her

114. was Kolawole’s full name.
A. Kolawole Hakeem
B. Kolawole Dayo
C. Kolawole Ahmad
D. Kolawole Abdul

115. Why do most students caught for EMAL simply leave the school instead of facing the

See also  The first capital of Kanem-Bornu was located at ________

Committee?
A. Because most Universities tolerate malpractices
B. Because the students already know their fate
C. Because the students have been offered admission into another school
D. Because their parents asked them to come home

116. What did the Committee want to know about Kolawole?
A. If he was a student
B. If he collected money from her
C. If he was dating her
D. If he had slept with her

17. Salma consulted to help her
A. Labaran
B. Tomiwa
C. Habib
D. Dabo

118. What made Salma cry when she faced the Committee?
A. Because she was expelled
B. Because she mentioned
Kolawole’s name by mistake
C. Because Dr. Kabir and the man who introduced her to him were not there
D. Because she saw Professor Dabo

119. Habib was a
A. Governor
B. Deputy Governor
C. President
D. Speaker of the House

120. was the man who posed as the EXEC Chairman.
A. Dr. Sabo
B. Dr. SamJohn
C. Dr. Kabir
D. Dr. Abdul

121. What did Tomiwa think that Salma meant by “…someone higher up”?
A. The President of the Country
B. The Chairman of the Committee
C. The Vice Chancellor
D. The Governor of the State

122. How much did Salma offer to escape the punishment of EMAL?
A. N100,000
B. N200,000
C. N300,000
D. N400,000

123. Who did Habib know that could have assisted Salma?
A. Dr. SamJohn
B. Prof. Sabo
C. The V.C
D. The Committee Chairman

124. The full meaning of “LT” is
A. Library Technician
B. Laboratory Technician
C. Library Technologist
D. Laboratory Technologist

125. What did Teemah teased that Omar would do with his new phone?
A. Yahoo Yahoo
B. Exam malpractice
C. To chase after girls
D. To play games

126. Kabir was a person.
A. annoying
B. proud
C. friendly
D. quiet

127. _______ is not one of the reasons why Muslims bury their dead faster than Christians.

A. To avoid delaying the soul from meeting its Creator
B. To save the bereaved from prolonged grief
C. To discourage others from seeing the corpse
D. To prevent the corpse from decaying

128. What does “…lose it to the cards” mean?
A. lose it to recharge cards
B. lose it to armed robbers
C. lose it in a cars
D. lose it to gambling

129. What made Omar conclude that there was no justice on earth?
A. Because Habib went unpunished
B. Because Labaran went unpunished
C. Because Zaki went unpunished
D. Because Talle went unpunished

See also  One of these is not a social development under colonial rule.

130. According to Ummi, why was Kabir always happy?

A. because he wanted everyone to like him
B. because he was rich
C. Because he was in love with Salma
D. Because he wanted to cover his sadness

131. ____ was not one of the reasons why Labaran did not give Habib back the money from Kabir.
A. Habib was rich and does not need the money
B. Habib slept with Salma for the money
C. Habib told him not to return the money
D. Habib wouldn’t expect Kabir to still have the money on him

132. Who did Labaran send to get back the money from Kabir?
A. Gumuzu
B. Talle
C. Zaki
D. Kartagi

133. was the name of the thug that was sent after Kabir from the Gambling house.
A. Gumuzu
B. Talle
C. Zaki
D. Kartagi

134. was not one of the reasons why Habib was uncomfortable with using Zaki again.
A. Zaki made him spend over a million naira
B. Zaki had exposed him before
C. Zaki almost exposed him before
D. Zaki was unprofessional

135. Why did the gambling leader send a thug after Kabir?
A. Because he left after winning while the game was still on
B. Because he left after losing while the game was still on
C. Because he insulted the gambling leader
D. Because he duped Salma

136. How did the Police force Talle never to set foot in Lafayette again?
A. They threatened to reopen the kidnapping case against him
B. They threatened to tell Hakimi
C. They begged and bribed him
D. They gave him a drug that made him forget his village

137. Who was the leader of the gambling group?
A. Hakimi
B. Labaran
C. Kartagi
D. Zaki

138. Apart from the criminal life, Zaki was also a
A. successful farmer
B. spare parts dealer
C. government driver

D. chronic gambler

139. How much did Kabir have on him when he left the gambling joint?
A. N50,000
B. Less than N50,000
C. N300,000
D. More than N300,000

140. Who sang the song: “The Gambler”?
A. Kelly Rowland
B. Kelly Rogers
C. Kenny Rowland
D. Kenny Rogers

141. How much did Kabir come to gamble with?
A. N50,000
B. Less than N50,000
C. N300,000
D. More than N300,000

142. Which brand of phone did Salim buy?
A. Infinix
B. Tecno
C. iPhone
D. Samsung

See also  30 FREE MATHEMATICS QUESTIONS FOR JAMB, WAEC, NECO AND GCE

143. Why did Ummi conclude that they should all tell Daddy about Omar’s admission together?
A. So that it will be very loud
B. So that their Dad would be scared
C. So that their Dad would be excited and get them anything
D. So that their Dad would not be annoyed

144. was Salim’s friend.
A. Because someone else used her picture on their online profile
B. Because she was more beautiful than she appeared online
C. Because she was not as beautiful as she appeared online

D. Because she refused to see Salim during the daytime

145. Why did the carjackers leave Salim’s vehicle at the intersection
A. Because Salim disobeyed them
B. Because they saw a Policeman
C. Because they were afraid
D. Because they had other plans

146. Why was Salim disappointed after seeing his online girl in real life?
A. Because someone else used her picture on their online profile
B. Because she was more beautiful than she appeared online
C. Because she was not as beautiful as she appeared online
D. Because she refused to see Salim during the daytime

147. The carjackers were unable to start

Salim’s car because
A. the ignition was off
B. the gear was disengaged
C. the ignition was on
D. the gear was engaged

148. What did Lawal say that reminded Salim of the other ordeal that he had had?
A. armed robbery
B. extortion
C. carjacking
D. kidnapping

149. One of the carjackers was _______
A. Talle
B. Zaki
C. Gumuzu
D. Roger

150. ______ was the name of the prostitute in Salim’s story.
A. Salma

B. Amanda
C. Natasha
D. Jamila

 

101. C
102. C

103. B
104. A
105. A
106. C
107. A
108. C
109. A
110. C
111. A
112. B
113. B
114. D
115. B
116. B
117. C
118. C
119. D
120. C
121. A
122. A
123. B
124. D

125. C
126. C
127. C
128. D
129. A
130. D
131. C
132. C
133. A
134. B
135. A
136. A
137. C
138. B
139. D
140. D
141. B
142. D
143. C
144. B
145. C
146. C

147. D
148. D
149. D
150. C

Add a Comment

Your email address will not be published.

WC Captcha 5 ÷ = 1